Sansol

Ravintoneuvonta

Uutta Eloa® Painonhallinta

Aluemyyjä

esimerkkihenkilö Sansol ruokaneuvonta

Jori on sinkku ja töissä pk-yrityksessä aluemyyjänä. Jori matkustaa 150 työpäivää vuodessa joista suurin osa sisältää hotelleissa yöpymisiä.

Jorilla oli selkeää ylipainoa ja hän kärsi väsymyksestä sekä univaikeuksista. Työterveyshuolto oli määrännyt Jorille verenpainelääkkeitä. Jorin esimies oli jo jonkin aikaa haastanut Joria dieetille. Lopulta Jorin kaverit ehdottivat isoa vetoa jossa eniten painoansa pudottanut henkilö voittaisi vedon. Voittaakseen vedon Jori päätti kääntyä Sansolin puoleen.

Sansolille Jorin painon pudotus oli helppo tehtävä Uutta Eloa® Painonhallinta -paketilla. Jorin ruokailutottumukset olivat pahasti pielessä. Painon pudotukseen käytettiin nopeasti vaikuttavaa, turvallista ja helppoa dieettiä. Kaikki oli vain kiinni Jorin motivaatiosta.

Sansolin ohjeistaman 3kk:n dieetin jälkeen oli Jorin paino pudonnut liki 10kg. Hän voitti vedon. Vedon tuomien rahojen lisäksi Jori tunsi itsessään merkittävää piristymistä ja hän olikin päättänyt jatkaa samaa ruokavaliota toistaiseksi. Jorin työterveyshuolto on mitannut hyviä verenpainearvoja.

JORI, 43v.